Horoskop kozorog

Zelo ambiciozni ljudje, močne osebnosti in odgovorni. Odlikuje jih tudi resnost in preudarnost. So zelo zanesljivi in se praktično nikoli ne izmaknejo dolžnostim, čeravno jih te velikokrat prav nič ne mikajo in ne prepričajo. Kot bi opisovali nekoga, katerega znamenje je horoskop kozorog, mar ne?

Res je. Kozorogi so vse zgoraj našteto, so pa tudi malce pesimistični. Prepoznali jih bomo tudi po zadržanosti. Kot bi se nekako ogradili z močnim in trdnim zidom, katerega lahko drugi prebijejo le stežka in le z »dovoljenjem« kozoroga. So sicer zelo prijazni, pa vendar tudi zelo čvrsti in močni in se za njimi skriva tudi plahost, katere pa ne pokažejo tako hitro in zlahka. Želijo na nas narediti dober vtis, čeravno morda dajejo drugačno sliko in imamo občutek, da smo jim odveč. Pa to ne bo držalo, saj so le previdni. So sicer zelo ambiciozni in običajno imajo velike želje in pričakovanja, zato so tudi zelo delovni in si prizadevajo lastne cilje tudi doseči. Čeprav bo morda pot dolgotrajna in dolga, se je bodo lotili dostojanstveno in z zelo čvrsto voljo.

Horoskop kozorog je pravzaprav odličen tudi za prijatelja, na katerega se bomo lahko vedno zanesli in kateremu bomo lahko zaupali vse, brez da bi naše skrivnosti razkril komurkoli. Zelo radi so v družbi intelektualnih ljudi in imajo odličen spomin, tako, da nas ne sme presenetiti, ko nam kozorog razlaga o stvareh, katere smo sami morda že pozabili.

So potrpežljivi in imajo zelo razvit smisel za humor. Vsekakor pa so tudi zelo praktični in konzervativni. Za njih ni pomembno, da imajo veliko prijateljev, je pa pomembno, da imajo izbrane in prave, le nekaj tistih, ob katerih se počutijo dobro. In bodo morda potrebovali več časa, da jim popolnoma zaupajo, ko pa se to zgodi, pa bodo kozorogi odlični prijatelji, pripravljeni pomagati vedno in povsod.

Rojeni v tem znamenju so tudi dobrosrčni in imajo radi lepe stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *