Vas zanima analiza hormonov iz sline?

Gre za enostaven test, ki se lahko opravi hitro in enostavno. Zakaj se odločiti zanj in kaj nam povejo njegovi rezultati? Kdo izvaja takšno testiranje oziroma kje se naročiti nanj? Če vas zanimajo odgovori na ta vprašanja, vam bodo znali pomagati v centru Holistic.si, kjer se ukvarjajo s takšnimi testiranji in vam lahko pomagajo pri tem. Pri njih tako lahko dobite vse potrebne informacije, ki vas zanimajo.

testiranje hormonov

Hormonsko ravnovesje

Vsi se zavedamo, kako pomembno je za nas hormonsko ravnovesje, ki se žal dokaj hitro poruši. Pri tem nam lahko pomagajo različne bolezni, stres ali drugi vzroki, kot je recimo menopavza. Hormoni tudi pomembno vplivajo na naše počutje in delovanje našega telesa. Zaradi tega je dobro natančno vedeti, kakšna je vaša hormonska slika, pri čemer vam lahko pomaga prav analiza hormonov iz sline.

Kako poteka testiranje?

Testiranje poteka zelo preprosto in poteka kar po pošti. Vse, kar morate za to storiti, je, da izpolnite obrazec na spletni strani, kamor vpišete svoje podatke in podate določene druge informacije, ki so pomembne za test. S pomočjo obrazca določite, katere hormone sploh želite testirati.

Nato boste v najkrajšem možnem času domov prejeli pošiljko, v kateri bo vse potrebno za to, da lahko sami pripravite vzorec sline za testiranje. Priložena bodo tudi natančna navodila ter epruvete, pa tudi vprašalnik, ki ga je treba izpolniti in skupaj z vzorcem poslati nazaj v testiranje.

analiza hormonov
Analiza hormonov

Rezultati testiranja hormonov

Na podlagi poslanega vzorca bo izvedena analiza hormonov iz sline. Njene rezultate lahko dobite po pošti, še bolje pa je, da se dogovorite za osebni sestanek, na katerem boste poleg rezultatov dobili tudi razlago, kaj točno pomeni, kakšna vrednost – tako boste rezultate bolje razumeli. Poleg tega pa lahko na takšnem srečanju dobite tudi nasvet, kako lahko trenutno stanje morda tudi izboljšate. Prav tako boste na osebnem srečanju lahko dobili odgovore na vsa vaša vprašanja glede rezultatov testiranja oziroma tega, kako na najlažji način doseči hormonsko ravnovesje.